Конкурс-презентація авторефератів

2014-04-17

/Files/images/МЕЛ 1.jpg

Конкурс-презентація авторефератів

науково-дослідницької роботи учнів 9-х класів

Миколаївського економічного ліцею №1

Науково-дослідницькі проекти, до яких залучаються учні нашого ліцею – це надійний шлях пізнання кожним юним дослідником своїх творчих можливостей.

Такий конкурс-захист проводиться з метою духовного, творчого, інтелектуального розвитку учнів в ліцеї, виховання їх в дусі демократичних цінностей. Основними завданнями цього заходу, безумовно, є виявлення та підтримка обдарованих учнів, залучення інтелектуально та творчо обдарованої учнівської молоді до науково-дослідницької та експериментальної роботи. У мене була нагода бути присутньою в складі членів журі на захисті авторефератів у 9-х класах. Прослухавши усіх наших дев’ятикласників, можу зазначити, що учні вчаться самостійно осмислювати проблему, творчо, критично її досліджувати. Дуже зацікавив учнівський колектив 9-А класу. Плідно та відповідально попрацювали над важливішою проблемою роботи – над доповіддю. Здивувало композиційне оформлення промови у деяких учнів, які посіли перше місце, а саме Цуркан Олени, Драгоморецької Валерії, Царенко Антона, Семенчук Дар’ї, Білецької Юлії та виступ Згадової Дарини, яка отримала приз глядацьких симпатій.

Учнівський колектив 9-Б класу також на достатньому рівні попрацювали над чіткістю, логічністю, послідовністю, лаконічністю свого автореферату. Серед презентованих також були цікаві роботи, але це малий відсоток порівняно з 9-А. Журі відзначило таких учнів, як: Каліман Елизавету та Кошман Поліну.

Слід пам’ятати, що сумлінна та самостійна праця над дослідженням та дотримання основних вимог написання роботи, її оформлення неодмінно стануть запорукою успіху на конкурсі-захисті в 11-му класі. Бажаю вам усім натхнення та успіхів у подальшій роботі.

/Files/images/МЕЛ 6.png/Files/images/МЕЛ 5.jpg/Files/images/МЕЛ 2.png

Керівник курсу за вибором «Організація теорії і методики науково-дослідної роботи учнів»,

вчитель світової літератури О.С. Мельничук

Кiлькiсть переглядiв: 195

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031