• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "День Перемоги для нас - свято зі свят"

"День Перемоги для нас - свято зі свят"

2014-05-07

/Files/images/DSC_0057.JPG

Омиті кров'ю загиблих, роки Великої Вітчизняної війни з року в рік спливають у пам'яті нашого народу, молодого покоління, народів світу.

День Перемоги для нас – свято зі свят, тож
кому як не нам, теперішньому поколінню, яке живе під мирним небом, схилити голови перед ветеранами, які здійснили нечуване - здобули Перемогу над німецько-фашистськими загарбниками.

Саме під таким гаслом «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!» 7 травня в Миколаївськомуекономічному ліцеї №1 відбулася загальноліцейна лінійка, присвячена всім, хто віддав своє життя за наше; тим, хто вижив і дарує нам сльози радості та печалі в цей святковий день.

/Files/images/DSC_0045.JPG

Прекрасним дійством керувала творча команда 11-А класу під професійним наглядом класного керівника Ольги Ростиславівни Хлистової. Зокрема, Олена Андрющенкота Антон Верьовка, ведучі заходу, запросили ветеранів до участі у святі.
Серед них були:

- Віктор Олександрович Бєлий, капітан ІІІ рангу

- Тарас Андрійович Гончар, голова ради ветеранів заводу «Океан», підполковник, фронтовик, учасник бойових дій

- Лідія Сергіївна Середа, підполковник

- Степан Степанович Шиян, учасник бойових дій, прикордонник

- Анна Миколаївна Іванченко, заступник голови ради ветеранів, ветеран війни і праці, учитель

- Олександр Клавдійович Білошапкін, учасник бойових дій, письменник

/Files/images/b8ec479d980570cab86aa1ed1384ed61.jpg

А далі лінійку споглядали як театральне дійство. Владислав Токарєв та Ольга Лисенко мистецьки ввійшли в роль пари, яку розлучила війна. Крістіна Лаврентьєвана мить стала мамою солдата, продекламувавши поезію «Моєму рідному синові».

Уміння витримувати стройовий крок продемонстрували учениці 11-А класу під час виконання пісні «Солдаты в путь». Про свої вокальні здібності нагадала і Євгенія Дралюк. Завмирало серце кожного ліцеїста, коли вона співала «Ах, эти тучи в голубом» та фінальну «Перемога».

Музичним супроводом лінійки займався учень 11-А класу Максим Грабар, тож йому теж варто віддати належне.

Із сумом і радістю, з повагою і вдячністю сприйняли ліцеїсти виступи ветеранів Великої Вітчизняної війни: Віктора Олександровича Бєлого, Анни Миколаївни Іванченко, Олександра Клавдійовича Білошапкіна. У виступах-спогадах шановні ветерани згадали страшні лихоліття війни, подвиги своїх бойових побратимів та побажали нам чистого неба, запашного хліба, джерельної води та ніякої біди.

Ми Вас пам'ятаємо, шановні герої, гордимося Вами й обіцяємо пронести любов до життя, Ваші високі помисли через усі негаразди, берегти мир ясний і спокій нашої країни, як зіницю ока!

Ольга Лисенко, учениця 11-А класу;
З.Д. Распітіна, заступник директора з НВР

Кiлькiсть переглядiв: 206

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031