Душі людської відкриття…

2015-02-13

/Files/images/image (2).jpg
Мистецтво – це саме життя…
Музика селиться в серці людини,
Де не замовкає ні на хвилину…
Миколаївський економічний ліцей №1 живе красою, мистецтвом, почуттями!
З 09.02 по 15.02. 2015 року в закладі проводилися заходи Тижня художньої культури та музичного мистецтва. Учителі ліцею Распітіна З.Д., Афоніна С.Є. продумали все, щоб кожен день тижня сприяв підвищенню пізнавального інтересу учнів до художньої культури та музичного мистецтва, розвивав творчі здібності ліцеїстів, виховував потребу в духовній самореалізації та самовдосконаленні. Захоплююче відбулося відкриття Тижня на загальноліцейній лінійці «Відкрий у собі мистецтво, відкрий себе мистецтву». На сцені - багаторукий бог Шива (шестеро дівчат, у кожній руці символ певного виду мистецтва) представив значення всіх видів мистецтва. Ведучі Свята Цуркан Олена та Манухін Артем запропонували присутнім переглянути роботи випускників Миколаївського економічного ліцею №1. Захоплююче демонструвався серіал : Серія 1 «Арт- аксакалів , або Старійшини вчора»
Ярошенко Владислав – студент, скульптор малих форм;
Аксьонова Златослава – художник-портретист;
Скалій Діана та Федчишина Олександра – переможці міського конкурсу юних фотоаматорів «Моя Україно»;
Паніна Ольга, Миськів Крістіна, Лисенко Ольга, Мельниченко Олена – талановиті сценаристи, поети й прозаїки;
Богданова Дар’я – майстер декоративно-прикладного мистецтва – виробів із бісеру.
Ведучі заходу , Олена і Артем, шукали серед глядачів нову зміну талановитих ліцеїстів і знайшли:
Серія2 « Спадкоємці арт-аксакалів.» Старійшини сьогодні
Зорін Артур – учень 11-Б класу – художник-енерджайзер;
Сіренко Анна – майстер портретного жанру, створила галерею портретів корифеїв театру;
Салаков Андрій – талановитий оратор, переможець конкурсу сучасної патріотичної поезії ім. В. Бойченка, учасник Симоненкових читань.
А ще серед учнів 11-Б класу багато незмінних ведучих та блискучих ораторів: Свирид Катерина, Савун Валерій, Терів Катерина, Сощенко Вікторія, Ткачук Роман.
Ведучі запропонували для перегляду 3 серію «Спадкоємці спадкоємців арт-аксакалів». І всі присутні побачили, що краса, талант, любов до прекрасного, у кожного є, ці вміння потрібно тільки розкрити й розвивати. На лінійці своїми музичними здібностями поділилися: учениця 9-А класу Бондарчук Діана, учениця 8-Б класу Удовинчук Елеонора, учні 8-Б класу Ливадний Анатолій, Марчук Анастасія, Дудник Марія, Орлова Марія.
Після блискучого відкриття Тижня кожен менеджер отримав конверт із завданнями. І ліцей занурився у мистецтво… Учні 8-А і 8-Б класу провели захоплюючий урок музичного мистецтва «Музичні сторінки улюбленого кіно» з використанням мультимедійних технологій.
З великим задоволенням ліцеїсти підготували, а потім переглянули виставку малюнків «У світі музики», мистецький квест «Архітектура Миколаєва». Ліцеїсти здійснили цікаві подорожі «Музика в датах» та подорож у світі анімації. Випуск афіш мистецьких подій засвідчив, що учні знають мистецтво, цікавляться ним. Учні 8-х класів захоплююче занурилися у світ літературної української пісні «З Україною в серці». А в п’ятницю всіх запросив до себе вечір закоханих «І музикою кохання в серці обізветься…» Присутні в залі слідкували за щирістю, теплотою, ніжністю кожної пари
8-А клас – Ромео і Джульєта
8-Б клас – Роксолана і Сулейман Пишний
9-А клас – Тетяна Ларіна і Євнегій Онєгін
9-Б клас – Скарлетт і Ретт Батлер
10-А клас – Адам і Єва
10-Б клас – Лаврін і Мелашка
11-А клас – Феріде і Кемран
11-Б клас – Вікторія і Альберт
Учні ліцею відкрили в собі мистецтво, відкрили себе назустріч мистецтву!

/Files/images/image (2).jpg/Files/images/image (7).jpg/Files/images/image (6).jpg/Files/images/image (5).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 199

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930