• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Головне - не бути байдужим та зробити те, що в наших силах

Головне - не бути байдужим та зробити те, що в наших силах

2016-03-17

/Files/photogallery/1045/image (3).jpg

Турбота про природу повинна бути закладена у свідомості суспільства, тому вже з ранніх років так важливо виховувати дітей в цьому напрямку. Підростаючому поколінню, необхідно говорити про те, що потрібно дбати про природу, адже без природи людина загине.

Щоб запобігти забрудненню навколишнього середовища, необхідно в цьому напрямку співпрацювати всім разом. Піклуючись про природу, ми дбаємо про себе, про своє здоров’я, про свою красу. Наші діти, внуки, правнуки, праправнуки хочуть також дихати чистим повітрям, пити чисту воду, насолоджуватися її красою. І ми не вправі забирати у них цю можливість. Що зробити, щоб в нашому місті завжди панувала чистота? Щоб навколо не валялися недопалки, фантики, пластикові упаковки? І щоб мешканці нашого міста не дихали димом та пилом? Місто просто потонуло в опалому листі, пляшках, обгортках, зламаних речах та кухонних очистках! А от якщо кожна людина перестане жбурляти на асфальт недопалки, кидати на газони порожні упаковки, «ховати» в кущах пластикові пляшки, то в місті стане чисто. Як за помахом чарівної палички! Але так має чинити кожен городянин. Не треба кивати один на одного та говорити: «А чому я? Нехай сусід дбає про чистоту!». Потрібно зробити своїм особистим правилом дотримання чистоти не тільки у себе вдома, але й у місті. Чистота нашого міста залежить від совісті кожного його мешканця.

Думаю, якщо кожен городянин буде думати про екологію, то не буде в місті сміття. І не тільки центр міста, а навіть околиці стануть чистими. Головне - не бути байдужим та зробити те, що в наших силах.

17.03.2016 р. ліцеїсти , вчителі та працівники Миколаївського економічного ліцею №1 прийняли активну участь у проведенні міського суботнику по санітарному очищенню міста та прибрали спортивний майданчик який знаходиться по ул.Рибній №5.

Кiлькiсть переглядiв: 232

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930