• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Посвячення восьмикласників, або як ліцеїсти в «Дельфін» їздили…»

«Посвячення восьмикласників, або як ліцеїсти в «Дельфін» їздили…»

2016-09-16

/Files/photogallery/1106/DSC_0977.JPG

/Files/images/DSC_0977.JPG

Не зовсім звичайною видалась п’ятниця 16 вересня для Миколаївського економічного ліцею №1. З самого ранку, змінивши ділові костюми на спортивні, забувши на один день про підручники та зошити, учні та вчителі вирушили підкорювати простори дитячого табору «Дельфін». Окрім цього, демонструвати свої розум та спритність, а заразом приймати до дружньої ліцейної родини 58 нових мешканців – учнів 8а та 8б класів.
Урочисто посвячувати нових учнів у ліцеїсти, проводити день на природі – давня традиція Миколаївського економічного ліцею №1. Цього року, ареною суперництва стала територія дитячого табору «Дельфін». Головна мета заходу – показати, що справжній ліцеїст не лише сильний розумом та фізично підготований, а і здатний в будь-який момент прийти на допомогу іншому, якщо виникне така потреба. Давати дружню пораду, підказувати, наставляти, а іноді і просто підтримувати молодших ліцеїстів мали учні-куратори з 11х класів. Відтак, за 8а закріплені А. Жданова, Д. Радченко, за 8б – О. Левицька, О. Фоміна. 9а і 9б допомагали А. Дрига, І. Семенець та О. Цембровська, А. Тимофєєва відповідно. А. Коба та А. Єрьоменко зголосились підставити плече 10а, Д. Бондарчук відкривала секрети перемоги 10 б класу.
Одразу по приїзду юним скаутам було запропоновано продемонструвати свої спортивні можливості. Учні повинні були швидко бігати, далеко стрибати, вміти вправлятися зі скакалкою, вправно підтягуватися. За результатами всіх змагань, беззаперечну перемогу виборов класний колектив 10а класу на чолі з класним керівником О. С. Мельничук. Друге місце розділили учні 10б, класний керівник В. В. Валухов та 9а, класний керівник А. О. Роман.
По завершенню короткого перепочинку після фізичних навантажень ліцеїсти мали демонструвати силу розуму, подорожуючи станціями англомовного квесту «All inclusive». Молодь мала довести, що не лише швидко бігає і далеко стрибає, а і цікавиться сучасною англомовною музикою, знає історію, дивиться кіно, і врешті решт, розуміє один одного без слів. Тут трійка лідерів виглядає так: 3 місце – 10а клас і класний керівник О. С. Мельничук, 2 – 9а клас і класний керівник А. О. Роман, а справжнім проривом став класний колектив 8б класу з класним керівником Н.В. Шовкун, які вибороли перше місце.
Окрім того, що справжні ліцеїсти сильні та розумні, вони ще і дуже творчі. На завершення дня невтомна молодь продемонструвала життя і найвизначніші місця англомовних країн. Таким чином, всі присутні змогли відправились в навколосвітню подорож, запастися емоціями та переконатися, що як би не було добре у гостях, а на Батьківщині – найкраще. Колективи, що стали тріумфаторами цього дня отримали цінні подарунки, а головне, на восьмикласниках замайоріли краватки – символ ліцеїста.
Таким складним, але веселим, видався звичайний-незвичайний день 16 вересня для учнів і викладачів Миколаївського економічного ліцею №1.

< НазадВперед >
Кiлькiсть переглядiв: 235

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930