Благодійний осінній ярмарок

2016-11-18

/Files/photogallery/1132/IMG_5525.JPG
Вже стало доброю традицією у нашому ліцеї щедрої осінньої пори проводити благодійний Осінній ярмарок.
18 листопада 2016 року - день самого ярмарку. З ранку ми відчули підготовку кожного класного колективу до цього дійства. Із кожного кабінету доносилися смачні запахи. Такий захід згуртував всю ліцейну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. Захід виявився дуже цікавими, бо до нього готуються і дорослі, і діти. Ліцей у цей день нагадував вулик. Чого тільки не було на столах! На продаж було виставлено випічку різних видів: пиріжки, тістечка, печиво, калачі (все виготовлене своїми руками або за допомогою батьків). Усе свіженьке, тому що журі стежило за дотриманням санітарно-гігєнічних норм. І все це відбулося весело і гамірно.
Ми живемо у скрутні часи. Зараз у душах багатьох людей хаос. Знецінюються моральні та духовні цінності. Дехто втрачає людину у собі. Саме тому педагогічний колектив ліцею прагне відродити у молодого покоління бажання жити за заповіддю: роби добро, допомагай ближньому. Тільки так ми виховаємо справжню людину з чистою душею і добрим серцем.
Саме цей ярмарок довів, що не залишилося жодної байдужої душі, - всі класи взяли активну участь у заході. Акцент ярмаркування - благодійні справи, зроблені власними руками. Діти повинні зрозуміти, що завдяки їхнім старанням можна творити добро. А тому всі зароблені на ярмарку кошти, а це 3240грн будуть використані для підтримки онкохворих дітей, дітей, які постраждали під час антитерористичної операції, бійців АТО та людей, якім необхідна наша допомога.
Так як ярмарок - це місце, де можна було відпочити і повеселитися, зустрітися з родичами, знайомими, друзями, обмінятися думками, рецептами, своїми знаннями та секретами, то кожному класному колективу було запропоновано прорекламувати себе, при цьому показати свої таланти. Кожен клас в цікавій, захоплюючій формі розповів про себе, проявив при цьому видумку, творчі здібності, вміння створювати цікаві, неординарні сценарії.
Допомогли провести свято ведучі – Цикош Вікторія та Гріднєв Антон, учні 8-А класу.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031