День англійської мови

2016-12-14

/Files/photogallery/1140/yxTyQxZ-mug.jpg


2016 рік було проголошено роком вивчення англійської мови. Учні ліцею не залишились осторонь такого масштабного проекту і протягом 12 місяців брали участь, демонстрували свої таланти, змагались і вчили мову у багатьох заходах. І ось вже рік цей скоро промайне, тому логічним завершенням грандіозного всеукраїнського дійства став «Тиждень англійської мови».
14 грудня, який оголосили Днем англійської мови, ліцеїсти мали змогу зануритись у епоху Відродження, коли жив і творив геніальний поет і драматург Вільям Шекспір. Цього дня було влаштовано Shakespeare’s Quiz (Вікторина про Шекспіра) між всіма класами і літературний вечір читання сонетів Shakespeare’s Party.
Протягом трьох перерв учні повинні були дати відповіді на десять питань вікторини, після чого було обрано 4 класні колективи, які найкраще впорались із поставленим завданням, а на урочистій лінійці вони отримали свої смачні призи. Отже, щаблина переможців виглядає наступним чином:
1 місце – 11А клас
2 місце – 9А клас
3 місце – 9Б, 10А класи
Захід, присвячений читанню сонетів Шекспіра, пройшов в дуже затишному і атмосферному середовищі, адже цьому сприяли чарівні ведучі Марія Полівода (10А клас) і Вікторія Цимбалюк (10Б клас), тематичне оформлення місця проведення цього дійства, літературна виставка творів Шекспіра, аудіо- і відео-паузи, і, звичайно, наші талановиті конкурсанти.
З кожного класу було обрано представника, котрий напам’ять читав один із сонетів письменника. В результаті було обрано трьох переможців, а саме:
Єлизавета Царенко, 9А клас (1 місце),
Ілля Конорєв, 8А клас (2 місце),
Тетяна Шугаєва, 10Б клас (3 місце),
котрі отримали солодкі подарунки.
Решта учасників, а це Діана Єремейчук (11Б клас), Віолетта Немишева (10Б клас), Тетяна Резуник (10 клас), Ганна Козик (10А клас), Ірина Перепелиця (9Б клас) та Павло Свищ (8Б клас), також отримали смачні бонуси за участь.
Хотілося б також відмітити виступ Данила Поліводи (10А клас), котрий провів власне дослідження з предмету діалектів і крилатих фраз Шекспіра, і погодився поділитися з аудиторією найцікавішими моментами.
Окрема подяка нашим вельмишановним членам журі – Наталії Володимирівні Дзьобі і Зої Дмитрівні Распітіній, котрі так уміло впорались з поставленим завданням і аргументували своє рішення.
Рік вивчення англійської мови начебто оголошується завершеним, але ми ж з вами знаємо, що навчання продовжується кожного дня, не дивлячись на те, скільки вам років, в школі ви, в університеті чи вже працюєте. Адже як казав А. Суворов: «Ученье – свет, а неученье – тьма.» Тому ми продовжуємо вчити найпопулярнішу мову світу, бо ми того варті!

Кiлькiсть переглядiв: 266

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930