Осінні канікули учнів ліцею

2015-10-30

/Files/images/1 Гарей.jpgВ кінці жовтня настає період осінніх шкільних канікул. Як правило, тривають осінні канікули всього один тиждень, але навіть така коротка передишка здається учням справжнім «подарунком небес». Вони з нетерпінням чекають, коли ж почнеться відпочинок, рахують дні, години, хвилини … Але нерідко настільки довгоочікувані канікули приносять дитині розчарування: нічого корисного чи веселого не зроблено, ніяких радісних подій не сталося. Цього не можна сказати про відпочинок учнів Миколаївського економічного ліцею №1.
Учні 8 – А класу (класний керівник Роман А.О.) відвідали напередодні Міжнародного дня захисту тварин Миколаївський зоопарк - один з найстаріших зоопарків Європи. Вони крім знайомства з найстарішим крокодилом Васею - йому 60 років і 8-метровим пітоном Сіткою - найбільшим в Європі, з колекцією метеликів, з левами, бегемотами, ведмедями, тиграми мали можливість відпочити в затишних куточках зоопарку.
Одинадцятикласники (класні керівники Дудник В.В., Афоніна С.Є.) здійснили прогулянку вулицями міста, ознайомилися з архітектурними пам’ятками міста, відвідали Сад Петровського, де у них відбулася фотосесія для випускного альбому.
Учні 9 – Б класу побували у Миколаївському художньому музеї ім. В.В. Верещагіна, де для них здійснила цікаву подорож залами музею екскурсовод, перевтілена в образ дружини художника - Лідію Василівну Андрієвську-Верещагіну, тому що ця екскурсія була присвячена дню народження всесвітньо відомого художника-баталіста, воїна та мандрівника Василя Васильовича Верещагіна.
Учні 9 – А класу прилучилися до іншого виду мистецтва – кіно. Вони з задоволенням подивилися кінострічку у кінотеатрі «Батьківщина», а потім відпочили у дитячому містечку «Казка».
Члени гуртка «Пізнай себе» (керівник Гарей Д.О.) готувалися до міського етапу Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів.
Під час канікул працювали гуртки за інтересами (заняття проводили вчителі-предметники), бібліотека.
Осінні канікули короткі, не встигнеш озирнутися – знову потрібно до ліцею. Але навіть всього тиждень цікавого і різноманітного відпочинку допоміг учням повернутися до занять в хорошому настрої, повним енергії і сил.
Кiлькiсть переглядiв: 192

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930