• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Осінній ярмарок у рамках Всеукраїнської благодійної акції «Назустріч мрії IV»

Осінній ярмарок у рамках Всеукраїнської благодійної акції «Назустріч мрії IV»

2015-11-13

13 листопада 2015 року у ліцеї зародилась ще одна традиція – проведення загальноліцейного свята «Осінній ярмарок» з метою формування в учнів позитивних моральних якостей та виховання доброти, чуйності, милосердя, ознайомлення їх з традиціями українського народу, підвищення культурного рівня учнів, їх комп’ютерної грамотності, ознайомлення і зацікавлення сучасними інформаційними технологіями, популяризації досвіду роботи класних колективів.
/Files/photogallery/979/IMG_20151112_090955.jpgСвято відбувалося в чотири етапи. Перший етап - фотоконкурс «Міс та містер осінь». Фотоконкурс проводився з метою популяризації фотомистецтва та підвищення в учнів інтересу до творчого самовираження за допомогою мистецтва фотографії. Переможців обирали самі учні шляхом голосування, яке проводили члени Парламенту учнівського самоврядування Цимбровська Олена, Стернад Яна та Каліман Єлизавета. Підрахунок голосів показав, що перемогу одержали учні 9 – Б класу – Коваленко Анастасія («Міс осінь») та Скакун Єгор («Містер осінь»).
/Files/photogallery/979/IMG_20151112_104403.jpgДругий етап свята - реклама торговельного підприємства та продукції, який продемонстрував маркетингові здібності учнів. В цей день кожен дізнався про підприємства, які будуть продавати свою продукцію на Осінньому ярмарку на наступний день. Найбільш цікавою, змістовною була реклама 8 – Б, 9 – А, 11 – Б класів.
І ось настав день самого ярмарку. З ранку ми відчули підготовку кожного класного колективу до цього дійства. Із кожного кабінету доносилися смачні запахи. Такий захід згуртував всю ліцейну родину - учнів, учителів і батьківську громадськість. За словами організатора ярмарку - заступника директора з виховної роботи Хлистової О. Р., такий захід є дуже цікавими, бо до нього готуються і дорослі, і діти. Ліцей у цей день нагадував вулик. Тут пропонували солодощі та не тільки страви української національної кухні, а і французької та середньоазіатської. Усе свіженьке, тому що журі стежило за дотриманням санітарно-гігєнічних норм. І все це відбулося весело і гамірно. Ярмарки настільки стали у ліцеї популярними, що учні навіть запропонували проводити такі заходи частіше. Тому, окрім осіннього, ще започатковуємо весняний Пасхальний ярмарок./Files/photogallery/979/DSC_0624.JPG
Акцент ярмаркування - благодійні справи, зроблені власними руками. Діти повинні зрозуміти, що завдяки їхнім старанням можна творити добро. А тому всі зароблені на ярмарку кошти, а це 3067 грн 75 коп будуть перераховані на рахунок реабілітаційного центру «Казковий Світ» (м. Київ) для підтримки їхніх програм по реабілітації онкохворих дітей та дітей, які постраждали під час антитерористичної операції.
Так як ярмарок - це місце, де можна було відпочити і повеселитися, зустрітися з родичами, знайомими, друзями, обмінятися думками, рецептами, своїми знаннями та секретами, то кожному класному колективу було запропоновано презентувати себе, при цьому показати свої таланти. Кожен клас в цікавій, захоплюючій формі розповів про себе. Кращими тут були 9 – Б, 9 – А, 11 – А класи.
Журі на чолі з директором ліцею Шалар Л.В. підвело підсумки всього свята: І місце – 9 – Б клас, ІІ місце – 9 – А клас, ІІІ місце – 11 – А клас.
Допомогли провести свято ведучі – Любицька Анастасія та Манухін Артем, учні 11 – А класу, які наприкінці свята побажали всім присутнім:
Ми бажаємо вам, щоб завжди на ваших столах був достаток.
Щоб було що продавати.
За що купувати.
Щоб родила щедро нива.
Щоб у хаті все, як слід
Щоб довіку був щасливий
Український славний рід!

Кiлькiсть переглядiв: 183

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031