• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Моніторингові дослідження якості освіти в Миколаївському економічному ліцеї №1

Моніторингові дослідження якості освіти в Миколаївському економічному ліцеї №1

2015-12-29

/Files/images/педрада2.jpgНа запитання про те, що таке якісна сучасна освіта, як виміряти її якість та на багато інших подібних запитань намагаються дати відповідь провідні вчені, відомі політики багатьох країн світу.
Від того, чи вільно орієнтуватиметься людина у сучасному житті, адаптуватиметься до різних видів діяльності й умов, настільки легко вона опановуватиме нові професії, засвоюватиме величезні обсяги інформації, залежить не тільки її власна успішність як особистості, а й розвиток усієї держави, її конкурентоспроможність і престиж на світовій арені.
Ці питання є основними в роботі Миколаївського економічного ліцею №1. 29 грудня 2015 року в закладі відбулося засідання педагогічної ради «Моніторингові дослідження як засіб контролю якості освіти». Форма проведення: проблемний стіл. Мета проведення педагогічної ради: проаналізувати готовність учителя до підвищення якісного рівня освіти, а також уміння використовувати новітні педагогічні технології в навчально-виховному процесі як засіб розвитку творчої активності ліцеїстів. Директор ліцею Шалар Л.В. у своїй доповіді «Моніторингові якості освіти - перспективний фактор самоорганізованої загальноосвітньої системи закладу» зупинилась на теоретико-методичній та практичній площинах якості освіти та підкреслила значимість моніторингу як інструменту визначення якості освіти. Заступник директора з навчально-виховної роботи Распітіна З.Д. проаналізувала рівні освітнього моніторингу Миколаївського економічного ліцею №1.
В обговоренні доповідей виступили вчителі: Афоніна С.Є., Роман А.О., Мусафір О.Л., Тіщенко Т.В., Шовкун Н.В., практичний психолог ліцею Кіченко Ю.А. Відповідальний, серйозний аналіз роботи педагогічного колективу Миколаївського економічного ліцею №1 за І семестр 2015-2016 н.р. дав змогу визначити позитив та створити корекційну програму для вирішення проблеми.

/Files/images/педрада1.jpg/Files/images/педрада3.jpg/Files/images/педрада4.jpg/Files/images/педрада5.jpg/Files/images/педрада6.jpg/Files/images/педрада7.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 207

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930