• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День відкритих дверей в Миколаївському економічному ліцеї №1

День відкритих дверей в Миколаївському економічному ліцеї №1

2016-04-16

/Files/photogallery/1082/DSC_0616.JPG

16 квітня Миколаївський економічний ліцей №1 гостинно відчинив свої двері майбутнім ліцеїстам та їхнім батькам. Скільки сюрпризів, цікавих зустрічей чекало на присутніх! Адже і вчителі, і учні хотіли зробити цей день особливим, незабутнім, щоб перше знайомство з ліцеєм викликало у абітурієнтів тільки приємні спогади і сформувало позитивне ставлення і до ліцея, і до вчителя, і до процесу навчання в цілому.
Рівно о 10.00 всіх гостей радісно зустрічали на подвір’ї наші десятикласники Елькатеб Камелія та Кушнір Владислав, які проводжали всіх на реєстрацію, де керували роботою відповідальні одинадцятикласниці Стернад Яна, Мельник Анастасія, Остаф Олена, Тараненко Анастасія. Після цього всіх гостей запрошували до актовій зали, де їх чекали ведучі святкової програми Козик Анна та Окунєв Олександр. Зі словами вітання звернулась до всіх присутніх директор ліцею Шалар Лариса Володимирівна, яка подякувала всім гостям і присутнім за виявлений інтерес до ліцею, зробила короткий екскурс з його історії та сьогодення. Виступ джентльменів одинадцятикласників Васильєва Кирила, Дроня Дмитра, Єфименко Сергія, Копача Максима, Манухіна Артема дав початок для демонстрації відеофільму «Дорога у майбутнє…» За допомогою кольорів веселки присутні гості розділилися на команди для проведення квесту «Сім кольорів веселки». Кожна з команд разом зі своїм куратором, отримав маршрутний лист, здійснила подорож по станціях: «Математична Говерла» (Каліман Єлизавета – 11 – Б клас, Тіщенко Т.В. – учитель математики), «Філологічна галявина» (Токман Катерина – 11 – Б клас, Афоніна С.Є., учитель української иови та літератури), «Зарубіжні долини» (Драгоморецька Валерія – 11 – А клас, Мельничук О.С. – учитель зарубіжної літератури), «Історичні тропи» (Царенко Антон – 11 – А клас, Казюк П.В. – учитель історії та правознавства), «Географічні ландшафти» (Білецька Юлія – 11 – А клас, Мусафір О.Л. – учитель географії), «Інформаційне джерело» (Копач Максим – 11 – А клас, Дудник В.В. – учитель інформатики), «English highlands» (Кошман Поліна – 11 – Б клас, Шовкун Н.В. – учитель англійської мови), «Море пізнавальних фактів» (Семенчук Дар’я – 11 – А клас, Гурдуз Л.П. – бібліотекар), «Хіміко-біологічне поле» (Цуркан Олена – 11 – А клас, Гарей Д.О. – учитель хімії та біології), «Економічний гейзер» (Карпюк Ганна – 11 – А клас, Дзьоба Н.В. – учитель економіки), «Фізичний водопад» (Дронь Дмитро – 11 – А клас, Роман А.О. – учитель фізики). Як під час кожної подорожі туристи здійснюють привал, щоб відпочити та підкріпитися, так і у команд була така можливість. Привал (розміщений у буфеті) давав можливість пригоститися соком та солодощами, обмінятися враженнями. Відповідаючи на цікаві, різноманітні питання (підготовлені учнями разом з вчителями) на кожній із станцій гості (учні та їх батьки) мали можливість заробляти бали, які на станції «Океан досягнень» (Суворова Ольга 11 – Б клас, Скляренко Максим, Єфименко Сергій, Згадова Дарина – 11 – А клас, Кіченко Ю.А. – практичний психолог) міняли на сертифікат, який надає право на отримання додаткових балів до вступної роботи з математики. Кожна команди отримала також частинки загального пазла, який всі учасники зібрали і побачили фотографію ліцею – спільного дому теперішніх ліцеїстів, їх батьків та вчителів. Ведучі побажали всім гостям, щоб ця будівля стала рідним домом і для них.
День відкритих дверей в Миколаївському економічному ліцеї №1 пройшов у дружній доброзичливій атмосфері, залишивши приємні враження як в гостей, так і в господарів свята.

Кiлькiсть переглядiв: 150

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031