• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Презентація тем авторефератів учнями 9-Б класу Миколаївського економічного ліцею №1

Презентація тем авторефератів учнями 9-Б класу Миколаївського економічного ліцею №1

2016-04-21

/Files/photogallery/1071/IMG_20160421_215055.jpg21 квітня у Миколаївському економічному ліцеї №1 відбувся захист авторефератів науково-дослідницьких робіт учнями 9-Б класу.Всього було презентовано 29 робіт.
Оцінювати автореферати випала честь вельмишановному журі, до складу якого увійшли: Распітіна Зоя Дмитрівна (заступник директора ліцею з навчально-виховної роботи), Васильєва Катерина Сергіївна (Керівник факультативу «Теорія та методика науково-дослідницьких робіт учнів»), Кіченко Юлія Анатоліївна (практичний психолог ліцею), Цуркан Олена (учениця 11-А класу,що є дійсним членом наукового товариства ліцеїстів «Лідер» та дійсним членом Миколаївського територіального відділення Малої Академії Наук), Семенчук Дар’я (учениця 11-А класу,що є дійсним членом наукового товариства ліцеїстів «Лідер»).
Захист авторефератів науково-дослідницьких робіт учнів оцінювався за такими критеріями:
1. Письмова робота (оформлення,наявність розділів,підбір теоретичного матеріалу) – 4 бали
2. Усний виступ (тема, мета, проблема, гіпотеза, завдання) – 4 бали
3. Наочність (мультимедійна презентація, плакати, друковані матеріали) – 2 бали
4. Діловий стиль мовлення (стиль подання доповіді, відповіді на запитання) – 2 бали
Роботи ліцеїстів були представленні в різноманітних галузях: біологія, англійська мова, українська література, фізика, історія, хімія, екологія, медицина, технології (основи комп’ютерної графіки), психологія.
Всі учні підійшли до цієї визначної події дуже відповідально, тому більшість оцінок були достатнього та високого рівнів, тому членам журі було важко визначитись з переможцями. Але все таки після довгих обговорень, було визнано найкращими роботи та нагороджено грамотами таких учнів:
І місце – Зотова Юнія за роботу «Поширення грибкових захворювань серед підлітків» (хіміко-біологічне відділення, секція Біологія) та оцінкою 12 балів.
І місце – Приндич Олена за роботу «Поширення захворювань крові та органів кровотворення серед підлітків» (хіміко-біологічне відділення, секція Біологія) та оцінкою 12 балів.
І місце – Слєпчинська Діана за роботу «Вплив енергетичних напоїв на здоров’я підлітків» (хіміко-біологічне відділення, секція Біологія) та оцінкою 12 балів.
Кожен із ліцеїстів, крім представлення власного автореферату, мали змогу відчути себе членами журі, так як їм випала висока честь оцінити роботи інших учасників та визначити приз глядацьких симпатій.
Тому грамотою за ораторське мистецтво та творчий підхід під час презентації авторефератів науково-дослідницьких робіт учнів отримала Сухіна Любов за роботу «Вплив ароматичних масел на організм людини» (хіміко-біологічне відділення, секція Біологія) та оцінкою 12 балів.
Загалом презентація авторефератів науково-дослідницьких робіт учнів пройшла дуже успішно і кожен із ліцеїстів та членів журі залишились задоволені своєю роботою.
Відзначимо, що це всього другий етап реалізації науково-дослідницьких робіт учнів, тому хочеться всім побажати творчої наснаги та успіхів у 10 та 11 класах!
Гарей Денис Олегович, класнийКерівник 9-Б класу

Кiлькiсть переглядiв: 158

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031