• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Свято Останнього дзвоника в Миколаївському економічному ліцеї №1

Свято Останнього дзвоника в Миколаївському економічному ліцеї №1

2016-05-30


/Files/photogallery/1099/DSC_8351.jpgЗавершення навчального року - сторінка славного освітнього літопису. Бентежний передзвін Останнього дзвоника об’єднує учнів, учителів та батьків, дарує усмішки, гарний настрій та світлі надії.
Усміхнений травень зібрав ліцейну родину на свято Останнього дзвоника. Радісні, щасливі на майданчику всі: учні, вчителі, батьки. Промовисто звучать голоси ведучих свята Олександра Окунєва та Камелія Елькатеб. До слова запрошується гість свята – голова Корабельного виконкому Цуканов Олександр Миколайович, який побажав випускникам самостійних пошуків та самореалізації. Висловив побажання, що успіхи випускників ліцею складуть основу успіху нашого району, міста, країни. Олександр Миколайович побажав усім ліцеїстам гарного відпочинку, цікавих знайомств, зміцнити здоров’я, щоб восени з новими силами знову зануритися у світ знань.
По-материнськи тепло, щиро звучали слова директора ліцею Шалар Лариси Володимирівни , яка звернулася до випускників, підкресливши, що завершується надзвичайно важливий етап для кожного випускника, і відтепер вони, наша надія, на порозі нового, але цікавого самостійного життя. Директор ліцею висловила сподівання, що обраний ними шлях у дорослий світ буде багатим на яскраві події та добрі вчинки.
Усім ліцеїстам, учителям, працівникам ліцею директор Лариса Володимирівна Шалар побажала незабутніх та веселих літніх канікул, а учителям - добре відпочити, набратися духовних, фізичних сил після наполегливої й кропіткої спільної праці.
Лариса Володимирівна побажала всім радісного й цікавого літнього відпочинку, миру, добра, міцного здоров’я та успіхів і натхнення у всіх починаннях.

Кiлькiсть переглядiв: 166

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031