• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт про роботу літнього мовного табору «Educamp» Миколаївського економічного ліцею №1

Звіт про роботу літнього мовного табору «Educamp» Миколаївського економічного ліцею №1

2016-06-10

/Files/photogallery/1090/1.jpgЦього року вперше було вирішено на базі Миколаївського економічного ліцею №1 відкрити літній англомовний табір. Підготовка до початку роботи була тривалою і включала в себе розробку програми заходів, форм роботи з учнями та підготовку кураторів та волонтерів.
Урочиста лінійка – відкриття літнього мовного табору ‘Educamp’ почалася flesh-виступом учнів – кураторів 10- х класів. Ідея - донести учням, що якщо вони креативні, бажають покращити їх англійську, якщо їх захоплює командна робота і вони хочуть бути потрібними, то цей табір – для них.
День знайомств почався з психологічного квесту, результатом якого стало формування трьох команд. Робота в кожній команді розпочалася із візитівки кураторів та волонтерів і учні в свою чергу представились англійською. Наступним завданням груп було придумати назву, девіз і правила роботи і все це представити і захистити на загальному зборі трьох команд.
Після виконання цих завдань, певна нерішучість початкового етапу була подолана.
Кожний наступний день розпочинався збором всіх команд, отриманням завдань, потім робота в командах і нарешті - підсумки дня разом.
Другого дня дітей в таборі стало більше. Атмосфера в командах дозволила їм відразу включитися в роботу по розподілу ролей п’єси Бернарда Шоу «Пігмаліон», переглянувши перед цим кілька відео про автора та саму п’єсу, підібрані волонтерами. Необхідно зазначити, що кожну сцену в п’єсі грали члени іншої команди.
Розпочалися репетиції. Процес був складним, бо залишалося всього три дні. А ще робота кожного дня завершувалась розучуванням двох куплетів пісні «If you are happy».
Третій табірний день розпочався майстер-класом з виготовлення журавликів за технологією орігамі.
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей ед’юкемпери відвідали малюків з дитячого садочка № 125 і презентували їм журавликів щастя, які виконують бажання.
День генеральної репетиції був дуже напруженим. Куратори, волонтери мали забагато турбот: реквізит, знання тексту виконавцями ролей, драматизація сцен. Діти прийняли до уваги всі зауваження та поради. Було приємно, що куратори та волонтери знайшли з дітьми спільну мову.
І ось настав день, коли ед’юкемпери показували результат своєї роботи для запрошених батьків та вчителів. На сцені трималися достойно, добре зігравши свої ролі. В четвертій сцені « На балу» виступали ті, кому вдалося передати героїв найкраще.
Заключним акордом виступу стало виконання пісні, яку розучували 5 табірних днів.
Приємні миті солодких призів, фото на згадку з волонтерами, нагороди за креативність, готовність допомогти, відповідальність та справжні якості організаторів чекали на всіх учасників табору від директора ліцею.

Кiлькiсть переглядiв: 165

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930