Благодійність від щирого серця

2016-10-05

Гуманність — це здатність однієї людини ставитися по-людськи до іншої. Ця здатність проявляється багато в чому, наприклад, у чуйності, повазі, любові до інших, умінні співпереживати їм, прощати їхні людські недоліки й вади. До переліку цих виявів беззастережно може бути віднесена й благодійність, адже безсумнівним можна вважати те, що гуманній людині конче має бути притаманна здатність робити добро іншим, яку й називають благодійністю.
Вересень у Миколаївському економічному ліцеї №1 пройшов під гаслом «Зробимо добру справу – допоможемо іншій людині!»
1 вересня учні взяли участь в акції «Благодійність замість квітів», метою якої було зібрання коштів для онкохворих українських дітей, які потребують нашої допомоги. Замість придбання квітів на День знань ці кошти учні передали дітям, які потребують лікування, а замість квітів подарували вчителям спеціальний сертифікат про благодійну допомогу.
Не всі учні України забезпечені у достатній кількості канцелярськими товарами. Про це добре розуміють учні ліцею, тому вони відгукнулись на прохання Департаменту освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації і взяли участь в акції «Допоможи одноліткам», яка проводилась з метою підтримки дітей окупованих територій. Було придбано канцтоварів та шкільного приладдя на суму 1000грн (кошти зароблені учнями під час проведення благодійних ярмарок). Товари були передані 23 вересня у Департамент освіти і науки.

/Files/photogallery/1119/8.jpg

Учні приєдналися до міській благодійній акції «Запали свічку надії», яка відбулася у два етапи: перший – збір гуманітарної допомоги для бійців АТО, які знаходяться на передовій. Допомога складалась з засобів особистої гігієни та солодощів. Вона була передана 23 жовтня до Клубу юних моряків з флотилією. Другий етап - виготовлення подушок-думок розміром 25х25см, які вишиті візерункими та побажаннями бійцям. Кожна подушка, а їх було зроблено 34, випромінювали тепло, любов, доброту. 5 жовтня подушки доставлено до Клубу юних моряків з флотилією.

/Files/photogallery/1119/6.jpg

/Files/photogallery/1119/3.jpg

Виховувати учнів у дусі благодійництва: милосердними, добрими, чуйними, щиросердними, небайдужими до чужого болю, завжди готовими підтримати у важку хвилину, розрадити у біді – одне із завдань педагогічного колективу Миколаївського економічного ліцею №1.
Благодійність дійсно є найбільшим виявом гуманності, бо саме завдяки цій людській здатності - безкорисно прийти на допомогу іншим -у цьому світі не зникає добро.

Кiлькiсть переглядiв: 169

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930