МИ ПЕРЕМОГЛИ!

2016-10-18

/Files/photogallery/1120/XezYEwP3GGE.jpg18 жовтня 2016 року на базі ЗОШ №48 відбулися ХХХХІ районні зльоти-змагання шкільних загонів юних інспекторів руху, які проводилися спільно управлінням освіти і науки Миколаївської міської ради та відділом нагляду за станом доріг автомобільно-технічної інспекції УПД ГУНП в Миколаївській області.
Змагання проводились з метою подальшої активізації діяльності загонів юних інспекторів руху, роз’яснення серед дітей необхідності дотримання норм безпечної поведінки у процесі дорожнього руху, прищеплення поваги до роботи працівників Державної автомобільної інспекції, організації змістовного дозвілля школярів та молоді, виховання у них культурних та естетичних смаків, забезпечення всебічного розвитку молодого покоління, формування національної свідомості у молоді.
На урочистому відкритті змагань теплі та гарні слова привітання прозвучали від начальник відділу захисту прав дітей управління освіти Яковенка Віктора Івановича.
Команда Миколаївського економічного ліцею №1 «NO-ДТП» виборола І місце з максимальною кількістю балів 79 у районному зльоті-змаганні юних інспекторів дорожнього руху.
Команди змагалися в чотирьох номінаціях: «Теоретичні знання Правил дорожнього руху», де 6 членів (Козик Анна, Коваленко Анастасія, Кравченко Едуард, Марчук Анастасія, Сідашов Андрій, Черно Віктор) загону письмово відповідали на 8 запитань з Правил дорожнього руху протягом 10 хв., що стосуються пішоходів, пасажирів та велосипедистів.
«Велоестафета», в якій 4 учасника (Бучко Михайло, Кравченко Едуард, Полівода Данило, Черно Віктор) по черзі проїжджали заданим маршрутом, дотримуючись ПДР і виконуючи при цьому по одній з вело фігур: «Дошка», «Змійка», «Зсунуті дошки», «Подвійне коло». Результат виступу – диплом за найкращі досягнення в цьому конкурсі.
«Юний регулювальник». Участь в якому брав представник загону юних інспекторів руху Безкровний Дмитро, який відповідно до завдання журі демонстрував жести регулювальника, а інші члени команди (Бучко Михайло, Козик Анна, Коваленко Анастасія, Кравченко Едуард, Марчук Анастасія, Приндич Олена, Сідашов Андрій, Черно Віктор) на умовному перехресті виконували їх вимоги.
/Files/photogallery/1120/NQ85xhzC_Is.jpg«Агітаційно-пропагандистський виступ команд». Виступи агітбригад, які спрямовані на роз’яснення серед підлітків норм безпечної поведінки на вулицях та дорогах, популяризацію Державтоінспекції та загонів юних інспекторів руху з попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.
Усі присутні на святі - і дорослі, і діти - отримали заряд позитивної енергії, сплеск емоцій і гарний настрій.
Нашим юним фіналістам залишається побажати: «Ні пуху, ні пера!», адже вони будуть представляти Миколаївський економічний ліцей №1 у міських змаганнях загонів ЮІР-2016.

Вітаємо переможців та очікуємо нових перемог!

Мельничук О.С.,керівник гуртка «Юний інспектор дорожнього руху»

Кiлькiсть переглядiв: 215

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930