• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Захист науково-дослідницьких робіт 9х класів

Захист науково-дослідницьких робіт 9х класів

2013-04-24

Захист науково-дослідницьких робіт - це завжди цікавий та відповідальний етап в житті кожного ліцеїста. Починається все у восьмому класі, обґрунтуванням теми роботи, і закінчується в одинадцятому - захистом курсової роботи та звітуванням практики. Розкриття сенсу роботи, оформлення документації та донесення найважливіших фактів автореферату - це завдання, яке постає перед учнями дев'ятих класів. Цього року, захист наукових досліджень дев'ятикласників відбувся в ліцеї 23 квітня.
Членами журі 9-А класу були Распітіна Зоя Дмитрівна, яка є головою комісії та керівником курсу теорії та методики наукового дослідження; практичний психолог Єщенко Павло Ігорович та учениці 11-Б класу Миськів Крістіна та Ожема Аліна. Також на захисті був присутній класний керівник 9-А класу - Тіщенко Тетяна Василівна, яка була підтримкою та, дійсно, рідною людиною на цьому складному етапі навчання ліцеїстів. Теми робіт були різноманітними, кожна з них запам'яталася індивідуальністю, особливим підходом та процесом зацікавлення аудиторії.
У складі журі 9-Б класу були класний керівник - Шовкун Надія Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи - Дзьоба Наталя Володимирівна як голова комісії; та учениці 11-Б класу Кошова Марина та Оленич Ксенія. Презентації авторефератів пройшли на високому рівні, була помітна зацікавленість і захопленість кожного учня своєю темою, бажання продемонструвати свої вміння на вищому рівні та досконало вивчити тематику роботи.
Члени журі вели бланки оцінювання, основними критеріями якого були - оформлення письмової роботи, усний виступ учня, наочність до промови та діловий стиль мовлення. Найвищий бал - 11 у 9-А класі, і відповідно дипломи першого ступеня отримали Дорошенко Валерія, Базарова Крістіна та Єгорова Марія. Не менш оригінальними були виступи Білоножко Артема і Мешкова Юрія, які стали володарями дипломів другого ступеня.
Слід помітити, що в 9-Б класі 12 балів отримала лише одна учениця - Терів Катерина, письмова робота якої була майже бездоганною. Виступи були настільки хорошими та цікавими, що члени журі не змогли визначати одного переможця. Дипломи першого ступеня отримали п'ять виступаючих: Перевознюк Нікіта, Терів Катерина, Зіневич Олександр, Литовченко Олександра та Свирид Катерина.
Але, як відомо, найкращий та найчесніший член журі - це глядачі, які мали можливість відмітити кращого з виступаючих. В 9-А класі глядачі надали перевагу Кривоносу Максиму, який вразив всіх повнотою своєї доповіді, високою обізнаністю з предмету та вмінням працювати з аудиторією. В 9-Б класі глядачів вразив Перевознюк Нікіта, який грамотно та досконало доніс до слухачів правила купівлі в Інтренеті, дав корисні поради та застеріг кожного від Інтернет-шахраїв.
Кожному учню 9-х класів запам'ятався цей день, як відповідальний етап навчання в ліцеї. Любі дев'ятикласники, ви стали на крок ближче до дорослого життя. Усі ви мали гарну підготовку та базу напрацювання. Ми вітаємо вас з успішним проходженням конкурсу-захисту та бажаємо вам цікавої, корисної практики у наступному році, та вдалого захисту курсової роботи в одинадцятому класі.

/Files/images/zahist_9h_klasv/3016.JPG/Files/images/zahist_9h_klasv/3028.JPG/Files/images/zahist_9h_klasv/3017.JPG/Files/images/zahist_9h_klasv/3035.JPG/Files/images/zahist_9h_klasv/3021.JPG/Files/images/zahist_9h_klasv/3022.JPG/Files/images/zahist_9h_klasv/3023.JPG/Files/images/zahist_9h_klasv/3030.JPG/Files/images/zahist_9h_klasv/3037.JPG/Files/images/zahist_9h_klasv/3039.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 230

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930