День науки

2013-11-22

22 листопада учнівське наукове товариство «Лідер» проводило традиційне загальноліцейне свято День науки – учні 11х класів презентували результати власної дослідної роботи на науково-практичній конференції «Новітній інтелект України».

Звичайно, і конкурсанти, і вчителі хвилювалися виступаючи перед фаховим журі і численними слухачами захисту. Але наші одиннадцятикласники гідно і достойно представили результати власних досліджень. На конкурс було представлено 46 робіт, не захищались по хворобі 2 учнів. В результаті маємо тільки 2 роботи на середньому рівні, 14 на достатньому, і 30 робіт високого рівня.

/Files/images/день науки.jpg

На всіх відділеннях були творчі, цікаві, креативні роботи, які одноголосно сподобались і комісії, і слухачам. Учні, які їх представили, віртуозно володіють ораторським мистецтвом, уміло керують аудиторією, тому вони отримали приз глядацьких симпатій:

- Демидченков Ілля (інформатика)

- Кобилянська Каріна (медицина)

- Аксьонова Златослава (психологія)

- Дралюк Євгенія, Перепелиця Марія (правознавство)

- Купрін Євген (історія)

/Files/images/день науки 2.jpg

Досконалими визнані наукові роботи наступних конкурсантів:

Відділення гуманітарних та математичних наук:

І місце: Лисенко Ольга (англійська мова)

ІІ місце: Грабар Максим (економіка)

ІІІ місце посіли: Федчишина Олександра, Семененко Ігор, Ковтун Артем (математика), Яновська Катерина (світова література), Федорченко Владислав (економіка)

Відділення історико-суспільних дисциплін:

І місце: Дралюк Євгенія, Андрющенко Олена, Пилипенко Денис (правознавство), Радзіцька Анастасія (історія)

ІІ місце: Карпенко Софія (правознавство),

ІІІ місце: Сліпенко Вікторія, Мельніченко Олена (правознавство), Звягінцева Тетяна (історія

/Files/images/день науки 3.jpg

Відділення наук про людину:

І місце: Кобилянська Каріна(медицина), Шпрайдун Катерина (психологія)

ІІ місце: Борейко Микита, Лаврентьєва Крістіна (психологія)

ІІІ місце: Аксьонова Златослава, Вербицька Катерина(психологія), Кирлейза Софія (біологія)

/Files/images/день науки 4.png

Не дарма День науки – це дійсно загальноліцейне свято. Щоб підготувати і провести його, були задіяні всі ланки дружної ліцейної родини, починаючи з директора, Шалар Л.В., яка є генератором ідей проведення всіх заходів, опікувалася питаннями технічного забезпечення конференції (це і ремонт мультимедійної системи, комп’ютери, екрани, проектори, нова музична установка) до технічних працівників, які допомагали в підготовці актової зали, кабінетів, і шановних батьків наших ліцеїстів, що завжди підтримують їх у найвідповідальніші хвилини їхнього життя.

Хочеться подякувати всім без винятку, вчителям ліцею, які готували до захисту конкурсантів, переймалися їхніми проблемами, переживали і вболівали за них, як за власних дітей, а також подякувати класним керівникам 11х класів: Хлистовій О.Р. і Дралюк О.О. за підтримку, небайдужість і відповідальність. Особливої відзнаки заслуговують учні 10х класів, які підготували справжнє свято - урочисте відкриття конференції та організували реєстрацію учасників на чолі з класними керівниками Роман А.О. і Шовкун Н.В. Ми вдячні учням 8го і 9х класів та їх класним керівникам Казюку П.В., Афоніній С.Є., Попельнюк І.В., які відповідали за готовність кабінетів до презентацій. Ось чому конкурс-захист НДР відбувся на високому рівні.

Привітаємо всіх оплесками. Зичимо Вам нових перемог і наукових злетів!

Шукаймо істину, бо вона варта нашого часу!

Сценарій День науки

Кiлькiсть переглядiв: 246

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930